MÒDUL I: APRENENT LES BASES DEL DIBUIX BOTÀNIC

Fonaments i tècniques per avançar en Il·lustració Botànica

L’objectiu d’aquest curs és aprendre les bases de la Il·lustració Botànica.

Aprofundirem en el dibuix i treballarem la qualitat de la línia, el to i la textura per dotar de tridimensionalitat el model a partir de les llums i ombres. S’ensenyarà a dibuixar amb precisió a mà alçada els models vegetals del natural. Posteriorment es farà una introducció al treball amb color a l’aquarel·la.

Es recomana la realització del MODUL II: Aprenent les bases de la Il·lustració Botànica, per tal d’aprofundir en el coneixement i la tècnica de la pintura amb aquarel·la.

 

Xell Campos, il·lustradora de Ciència i naturalista. La seva vida és l’Art i la Natura. Ha col·laborat amb importants institucions, editorials i gabinets de disseny gràfic i ha guanyat diversos premis pel seu treball, entre ells, el Premi Junceda el 2017. La seva projecció professional s’estén a diferents països i està en constant evolució. Actualment està immersa en diversos projectes.

www.xellcampos.cat    –    Instagram: Xell Campos Illustration (@xellcampos) 

MÒDUL I: DIBUIX BOTÀNIC

Dies: 10 – 17 – 24 – 31 d’Octubre
Horari: Dimecres de 17 a 20.30h
Lloc: Estudi ArtVallès, C/ Pallars,152 Bcn

Info: Laura Alonso lauraalonso27@gmail.com    www.arte-botanico.com   Contacte: 666 994 367