MÒDUL II: APRENENT LES BASES DE LA IL·LUSTRACIÓ BOTÀNICA

Metodologia de treball per a pintar amb aquarel·la

L’objectiu d’aquest segon mòdul és aprendre a pintar amb aquarel·la per capes a partir del model al natural.

Aprofundirem en el coneixement cromàtic amb aquarel·la per aprendre a obtenir el color desitjat i crearem les nostres il·lustracions botàniques tenint en compte el valor tonal, les llums i ombres i les textures, per tal d’aconseguir plasmar la tridimensionalitat de l’espècie observada. També farem una introducció a la importància de la composició.

Es recomana haver realitzat el MÒDUL I: Aprenent les bases del dibuix botànic per a tenir un major coneixement del dibuix.

 

Xell Campos, il·lustradora de Ciència i Naturalista. La seva vida és l’Art i la Natura. Ha col·laborat amb importants institucions, editorials i gabinets de disseny gràfic i ha guanyat diversos premis pel seu treball, entre ells, el Premi Junceda el 2017. La seva projecció professional s’estén a diferents països i està en constant evolució. Actualment està immersa en diversos projectes.

www.xellcampos.cat    –    Instagram: Xell Campos Illustration (@xellcampos)

MÒDUL II: AQUAREL·LA BOTÀNICA

Dies: 7 – 14 – 21 – 28 de Novembre
Horari: Dimecres de 17 a 20.30h
Lloc: Estudi ArtVallès, C/ Pallars,152 Bcn

Info: Laura Alonso lauraalonso27@gmail.com    www.arte-botanico.com   Contacte: 666 994 367